Un any després

la imatge de l'anyFa un any i pocs dies que vaig escriure la meva primera (i darrera) entrada al blog. Aquesta no és més que una demostració plàstica de la meva falta de constància (un d’aquells defectes irreversibles que marquen la meva manera de ser). No ho puc evitar, sóc així. O m’obsessiono per les coses, o les deixo a mitges. Em costa trobar el punt mig, Yin o Yang. Escriure tots els dies o no escriure mai.

Deixant de banda les excuses de mal pagador, la veritat és que vist en perspectiva, aquest ha estat un bon any. Podria haver estat millor, sobre tot pel que fa al meu estat físic (horaris descontrolats, mala alimentació, falta d’esport i de veure la llum del dia), però a nivell professional, ha estat un dels millors anys que recordo. He trobat una feina que m’agrada i que m’apassiona, sóc el meu propi cap, treballo amb la meva parella i gaudeixo amb el que faig el 90% del temps: ¿què més puc demanar?

A nivell personal també ha estat un any èpic (i ja sabeu com ens agrada l’èpica als catalans!). Tenir la meva pròpia casa, conviure amb una de les persones que més m’estimo, engegar projectes que m’entusiasmen (entre ells una novel·la que dia a dia va prenent forma), pensar la Sant Adrià del futur amb els meus companys d’ERC, la V de la Diada, fer de voluntària el 9 de Novembre, la independència,…

En resum, ha estat un any memorable, un any que hagués estat perfecte si pel camí no s’haguessin perdut altres coses. Però la vida avança i qui dia passa any empeny. Ara només espero que la propera entrada sigui d’aquí poc. Qui sap, potser m’il·lumino. Potser no. En tot cas aquest ha estat un nou inici. Tindrà continuïtat? El temps ho dirà

Deixa un comentari